marți, 7 aprilie 2009

razboiul contra "scandurilor"...

m-am pomenit in toiul noptii visand cum scriu aceasta insemnare. pesemne eram tare fioroasa in cuvinte si mi-am dat seama ca trebuie sa fie ceva destul de interesant de am ajuns sa visez.

Ei bine m-am saturat de pitzipoancele obsedate de cure de slabire. nu ma deranjeza ca se preocupa de aspectul lor, chiar le admir pentru asta, dar incep sa am senzatia ca o fac pentru spectacol. eu nu sunt si nu am fost niciodata o slabanoaga, nu-mi e teama sa recunosc asta si chiar sunt mandra de formele mele. ce ma enerveaza de-a dreptul e sa vad o slabnoaga (altfel nu le pot spune) care atunci cand isi vede reflexia in oglinda se ingrozeste si incepe sa turuie de cat de tare s-a ingrasat, ca trebuie sa tina din nou cura (pe care probabil nu a lasat-o vreodata) cu apa plata si lamaie. pai bine mai fata, dar tu chiar ai probleme cu vederea, sau oglinda mareste inexplicabil de mult, pentru ca eu nu vad decat un sac de oase. poate ca ultimele creatii haute couture vin bine pe marimea 2 sau 0, dar asta nu inseamna ca arati bine si ca femeie.

acum ceva timp imi placea ca spect paris hilton (mai putin la fata), eram de parere ca se imbraca f bine si are un corp frumos, asta pana am vazut filmul cu pricina (cel cu ea in costumul evei in care se joaca de-a mama si de-a tata). ei bine, niciodata nu mi s-a parut mai neatragatoare o scandura ca atunci, pentru ca practic toata eleganta pe care o emana pana atunci disparuse, toata feminitatea nu exista decat in hainele cu care isi acoperea corpul. dupa primele 2 minute am stins computerul scarbita de imaginea ce mi-a ramas pe retina.

De astazi inainte am pornit un razboi contra fitelor de slabanogeala (ok, daca esti "slender" de la mama natura respectele mele), hai sa promovam si feminitate, curbe, unduiri, nu doar ascutiri, linii drepte si bete (asta nu inseamna ca imi plac hipopotamii). Ce s-a intamplat cu personalitati ca Beyonce sau J.Lo.

Sunt constienta ca multe persoane ma vor acuza dupa insemnarea asta, dar m-am saturat de toata superficialitatea asta, de mese care constau in doua foi de salata si o lamaie. Femeile sunt frumoase cu asni naturali nu cu silicoane, femeile sunt frumoase cu un posterior rotund, nu aproape inexistent, sau plin de botox.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu