marți, 7 aprilie 2009

vacanta....

am promis, acum ma tin de ea.

am plecat o saptamana pe litoralul romanesc, in speranta ca ma voi "racori" un pic dupa cateva luni "incinse" si la serviciu si la facultate.

gresit! cand e vorba de 3 prietene bune (dar fiecare cu personalitatea ei) si doi pretini incapatanati ca doi taurasi nu e chiar asa relaxant. cu toate astea e chiar amuzant sa vezi cum se porneste o cearta la inceput in joaca apoi mai serioasa din motive pur si simplu banale (chiar erau simpatici cand incepeau sa se certe si ea i se urca in carca), intr-un final nush cat de seriosi erau ei, dar pot sa spun ca pt noi erau adorabili si numai buni de filmat . din pacate nu mi-a venit idea pe atunci (dar mereu va fi o data viitoare).

anyway (defect e serviciu), am revenit la birou cu "forte proaspete" si cu speranta ca macar anul asta sa ma pot organiza mai bine din punct de vedere financiar (uf ce mana sparta sunt) ca la anul pe vremea asta sa va fac cu mana de undeva din grecia, de pe o plaja pustie si inmiit mai frumoasa ca la noi (cel putin teoretic).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu